Fenerbahçe Ofsayt - Genclerbirligi Nin Golu Ofsayt Mi Iste Gol Pozisyonu Icin Gelen Yorumlar / Bu kişi kim devletimiz araştırsın.

Fenerbahçe Ofsayt - Genclerbirligi Nin Golu Ofsayt Mi Iste Gol Pozisyonu Icin Gelen Yorumlar / Bu kişi kim devletimiz araştırsın.. 07.02.2021 10:16 | son güncelleme: Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Fenerbahçe, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gole sert tepki gösterdi. Ancak bu gol, ofsayt tartışmalarına yol açtı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi.

07.02.2021 10:16 | son güncelleme: Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor.

Onyekuru Nun Golu Ofsayt Mi Degil Mi Fenerliler Ve Besiktaslilar Ayaga Kalkti Internet Haber
Onyekuru Nun Golu Ofsayt Mi Degil Mi Fenerliler Ve Besiktaslilar Ayaga Kalkti Internet Haber from i.internethaber.com
Fenerbahçe, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gole sert tepki gösterdi. Ancak bu gol, ofsayt tartışmalarına yol açtı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. 'net ofsayt' beşiktaşlı futbolcular, herhangi bir ofsayt itirazında. Spor toto süper lig'in ilk haftasında göztepe ile karşı karşıya gelen fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışmaları yaşandı. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı.

Golün ofsayt olduğu yönünde tartışmalar yaşandı.

Fenerbahçe, gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Fenerbahçe'nin galatasaray derbisinde ozan tufan'ın kafa vuruşuyla bulduğu gol, 'var' kontrolü göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri kullanıldı.başkan ali koç da basın mensuplarına yaptığı. Fenerbahçe, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gole sert tepki gösterdi. Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı. Haftasında alanyaspor ile karşı karşıya gelirken ilk yarıdaki bir pozisyonda var'da çekilen ofsayt çizgisi tartışma yarattı! Dakikada topu ağlara gönderse de, ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor.

Dakikada topu ağlara gönderse de, ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Fenerbahçe'nin bu maçta bir penaltı bir de gol isyanı oldu. Isla penaltıyı yapmak, quaresma ise penaltıyı almamak için çok uğraştı. 07.02.2021 10:16 | son güncelleme: Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki.

Irfan Can Kahveci Nin Golu Var Dan Dondu Iste Fenerbahce Nin Iptal Edilen Golu Takvim
Irfan Can Kahveci Nin Golu Var Dan Dondu Iste Fenerbahce Nin Iptal Edilen Golu Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Golün ofsayt olduğu yönünde tartışmalar yaşandı. Fenerbahçe'nin galatasaray derbisinde ozan tufan'ın kafa vuruşuyla bulduğu gol, 'var' kontrolü göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri kullanıldı.başkan ali koç da basın mensuplarına yaptığı. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki. Serdar azizin limanın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonun net bir. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal.

Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki.

Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Mücadelede alper potuk'un attığı gol öncesinde ofsayt tartışmaları yaşandı. Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. Futbol a takım direktörümüz emre belözoğlu, bb erzurumspor galibiyetini değerlendirdi. Ancak bu gol, ofsayt tartışmalarına yol açtı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Fenerbahçe'nin bu maçta bir penaltı bir de gol isyanı oldu. Fenerbahçe'nin galatasaray derbisinde ozan tufan'ın kafa vuruşuyla bulduğu gol, 'var' kontrolü göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri kullanıldı.başkan ali koç da basın mensuplarına yaptığı. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Fenerbahçe, gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Isla penaltıyı yapmak, quaresma ise penaltıyı almamak için çok uğraştı.

Serdar azizin limanın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonun net bir. Spor toto süper lig'in ilk haftasında göztepe ile karşı karşıya gelen fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışmaları yaşandı. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Dakikada topu ağlara gönderse de, ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı.

Genclerbirligi Nin Golu Ofsayt Mi Iste Gol Pozisyonu Icin Gelen Yorumlar
Genclerbirligi Nin Golu Ofsayt Mi Iste Gol Pozisyonu Icin Gelen Yorumlar from imgrosetta.mynet.com.tr
Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Fenerbahçe, gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Futbol a takım direktörümüz emre belözoğlu, bb erzurumspor galibiyetini değerlendirdi. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. 'net ofsayt' beşiktaşlı futbolcular, herhangi bir ofsayt itirazında.

Fenerbahçe'nin bu maçta bir penaltı bir de gol isyanı oldu.

Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki. Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Mücadelede alper potuk'un attığı gol öncesinde ofsayt tartışmaları yaşandı. Isla penaltıyı yapmak, quaresma ise penaltıyı almamak için çok uğraştı. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Ancak bu gol, ofsayt tartışmalarına yol açtı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Fenerbahçe'nin galatasaray derbisinde ozan tufan'ın kafa vuruşuyla bulduğu gol, 'var' kontrolü göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri kullanıldı.başkan ali koç da basın mensuplarına yaptığı. Haftasında alanyaspor ile karşı karşıya gelirken ilk yarıdaki bir pozisyonda var'da çekilen ofsayt çizgisi tartışma yarattı! Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Futbol a takım direktörümüz emre belözoğlu, bb erzurumspor galibiyetini değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin bu maçta bir penaltı bir de gol isyanı oldu fenerbahçe. Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama